Om oss

Vi = Connie og Arne og har holdt sammen i hele 9 år. I denne tiden har vi stadig snakket om drømmen om å gå Norge på langs. Det har aldri vært snakk om hvis vi skal på tur, men når! Høsten 2013 var det på tide å puste liv i drømmen og hva kunne vel passe bedre enn å reise på tur sommeren 2014? Med arbeidsgiverne på vår side fikk vi begge klarsignal til å forsvinne fra arbeidslivet i hele 4 av månedene til 2014 for å realisere turdrømmen.

Arne: En kjekk kar på 28 år som alltid har likt friluftsliv og vandring i fjellet. Han er utdannet sivilingeniør i bygg og miljøteknikk ved NTNU i Trondheim og jobber nå for Sweco i Bergen. Han har et stort engasjement for natur, miljøvern, Røde kors og sitt arbeid i Sweco.


Connie: Ei blid jente på 29 år som alltid har trivdes best utendørs og som stort sett har vokst opp i båt og til sjøs, men som også stortrives til fjells. Hun er utdannet fysioterapeut i Trondheim og jobber nå i Helse Bergen på Psykiatrisk Klinikk. Hun finner stor glede i lek, moro og fysisk aktivitet og har et stort engasjement i sin jobb som fysioterapeut.