torsdag 18. september 2014

Nordkapp!

I dag entret vi endelig Nordkapplatået og vi er i mål med Ekspedisjonen. Vi ankom i kuling, null grader og regn/haggel/snøbyger. Det var ikke lett å få til de planlagte målbildene da det ikke var snakk om å sette opp noe stativ pga vinden, så vi måtte ta til takke med en russisk "fotograf". Ikke ville champagnen sprette heller. Den hadde narrekork, skrukork som så ut som sprettetopp. Skuffa! Så måtte alt gå litt fort i svingene, for hele senteret skulle stenge og alle turistene bare forsvant. Men vi fant da noen russere (igjen) som tok oss med i bilen til Honningsvåg (litt vel glad i tråkke på gassen, så vi satt med hjertet i halsen begge to.. er jo vant med maks 6 km/t vi nå).

Glade og litt kalde sjeler i mål på Nordkapp.

Vi er i mål og fornøyd og mesker oss nå på hotell i Honningsvåg (eneste åpne overnattingen). Da er det bare å senke skuldrene, en dag vil det vel gå opp for oss også hva vi faktisk har gjennomført.

Oppdatering fra siste etappen med bilder og slikt kommer etterhvert. Vi vil også hive ut noen fine refleksjoner over turen, utstyret, rutevalget mm. Vi må bare komme oss til Kroatia for å reflektere litt først.

Tusen takk til alle som har fulgt oss og heiet oss frem til mål. Håper dere følger oss litt til så dere får med siste delen også.

1 kommentar:

  1. Hipp, hipp hurra! Gratulerer til dere begge to.

    MVH. Elisabeth og Gunder Garsmark

    SvarSlett