søndag 16. februar 2014

Kamerautstyr

På turen tar vi med oss vårt Canon eos 600d. Vi har et standardobjektiv på 18-55 mm samt et teleobjektiv på 55-250 mm som vi alltid har med oss. Vi har også store planer om å gå til innkjøp av en vidninkellinse da vi mener dette virkelig kommer til sin rett når vi skal fotografere fantastiske Norske landskapsbilder. Da er det plutselig snakk om at vi skal dra med oss 3 objektiver på ekspedisjonen. Det er jo stort sett verdt det, men vi vil også spare på vekt. Vi har sett at canon har kommet med en zoomlinse på 18-300 mm. Vi er en smule skeptisk til hvor mye en slik løsning går på bildekvaliteten, men vet for lite.. Noen som har litt mer peiling eller har noen gode/dårlige erfaringer å dele med oss?


2 kommentarer:

  1. Jeg har prøvd meg litt på et 18-300, men jeg likte det ikke spesielt godt. Det var fantastisk til å ta bilder av f.eks fugler på lang avstand, men elendig på alt som var nærmere.

    SvarSlett
  2. Tusen takk for tips! Vi har hørt det samme. Det hadde bare vært så fryktelig praktisk og kjekt om det hadde fungert :-)

    SvarSlett