søndag 26. april 2015

Sekken til Connie har ankommet!

I forrige uke kom sekk mummer 2, min (Connie) sin sekk. Den er jo lik på Arne sin nye grønne som ble beskrevet i forrige innlegg, men skiller seg raskt ut med den nye rødfargen. Den ser rett og slett veldig fin og delikat ut med klar rødfarge og lysegrå klips.


Igjen, tusen hjertelig takk til Bergans som har sendt oss helt nye sekker. Vi gleder oss til å ta de i bruk!

6 kommentarer:

 1. Jeg har lest dette med stor interesse, spesielt vurderingen av utstyret. Men hvor mye veide sekkene deres ved starten av en etappe?
  Mvh

  SvarSlett
 2. Hei. Så flott at du finner interesse i å lese om ekspedisjonen vår! Sekkene veide ca 30 kg ved oppstart på hver etappe, for gradvis å minke ned mot 20 kg når vi nærmet oss depot/ny etappestart.

  Mvh Arne og Connie

  SvarSlett
 3. Hva synes dere om sekkene nå som dere har blitt bedre kjent med dem? Fortsatt knirk?

  SvarSlett
 4. Hei. Vi er veldig fornøyd! Vi har testet ut begge med mye vekt, men ikke over lange distanser da vi har med oss ei lita jente i meis. Eneste vi tenker er at det fortsatt er en sekk med høy egenvekt og at lommesystemene blir litt for kronglete til at de gir noen fordeler.

  SvarSlett
 5. Takk for tilbakemelding. Har selv vurdert denne sekken, og hadde vel egentlig bestemt meg for å gå for denne. Men da jeg leste at dere hadde hatt problemer med knirk på den forrige modellen ble jeg litt skeptisk.

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett