torsdag 23. januar 2014

På tur med nettbrett?

Vi er veldig glad i å gå på tur (noe som kanskje er litt selvfølgelig når vi har tenkt å legge ut Ekspedisjon Norge) og er ofte ute og vandrer i fjellet. Noe av det vi verdsetter høyt når vi er ute er å ta helt fri fra internett, mobil, klokke og andre tekniske duppeditter. Bortsett fra kamera da, men den smarte telefonen får alltid bli hjemme. Den gamle og "dumme" mobilen blir kun  med pga sikkerhet, hvor den stort sett blir liggende trygt forvart i sekken, selvfølgelig avslått. Så dette blir noe helt nytt for oss. Siden vi har valgt å blogge underveis skal vi nå plutselig ha med oss et helt nettbrett!

Jeg må innrømme at jeg ikke er helt på nett med denne paden, i hvertfall ikke når jeg skal skrive. Arne og brettet er hakket mer på bølgelengde, men så blir det fort til at det er jeg som skriver. Så i går bestilte vi tastatur til paden. Med på kjøpet (for en litt høyere pris såklart) fikk vi med en minnekortleser slik at vi kan overføre bilder fra kamera og holde dere oppdatert med bilder underveis også. Nå venter vi spent på postbudet. Vi håper å kunne bruke vanlig SIM-kort i paden og mobilt bredbånd for å få nett underveis.



Vi har ganske mange ting vi etterhvert tenker vi skal ha med på turen og stadig mer dukker opp. Det faktum at vi faktisk skal bære alt på ryggen i 4 måneder tar vi ikke så tungt (akkurat det det blir..) akkurat nå. Nå er vi i oppakningsfase. Når vi står der med hver vår sekk på 40kg får vi heller pakke litt om ;-)

Noen som har noen gode tips angående bruk av nettbrett på tur?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar