søndag 16. mars 2014

Sykle første etappe?

Første stykket på turen går fra Lindesnes til Knaben leirskole i Setesdalsheiane. Dette er et stykke på rett i overkant 11 mil og går hovedsaklig langs vei. Hvis vi baserer oss på å gå dette stykket regner vi med å bruke ca 4 dager. Vi sitter derfor og vurderer å gjennomføre denne etappen på sykkel istedet. Har vi med følgebil som tar sekkene våre så slipper vi unna med maks 1-2 dager på denne strekningen.

Nå er jo ikke målet vårt å korte ned på turen eller å gå den raskest mulig, men målet er heller ikke å traske milevis langs vei, vi vil opp i fjellet! Ved å starte på sykkel er vi selvfølgelig avhengig av å få transportert med oss sykler og noen som vil følge oss dette stykket med bil.

Vi tenker så det knaker. Vi har jo også fått med oss at det er mye snø østafjells og har diskutert hvorvidt vi kanskje bør snu ruta for å slippe unna trasking i tung snø. Men nå har det jo kommet store mengder snø i Troms også.. Vi får bare krysse fingrene for fint vårvær og derav god snøsmelting i fjellene, så får vi heller ta avgjørelsen når det nærmer seg.

"Litt" snø skal vi da takle ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar