onsdag 16. juli 2014

Rømt fra kleggen

For å beholde husroen, turgleden og unngå skilsmisse før vi i det hele tatt er gift, så fant vi ut at vi ble nødt til å flykte fra kleggen.

Å gå i flere timer med rundt 50 blodtørstige monsterklegg (med dobbel understreking!) rundt oss til hver tid, er noe som byr på mye frustrasjon, hauger av bitt, få pauser og dobbel energiforbrenning (ihuga armvifting tar på), samt meget, meget dårlig humør (Connie er nok flinkest til det siste). Eneste trikset er å kle på seg gore-tex'en, men det er rimelig klamt i 30 grader og sol og med nærmere 30kg på ryggen.

Vi tok oss derfor ned til Stjørdalen (tusen takk til hyggelige Alex og Emilie som plukket oss opp langs veien og kjørte oss dit), strandet på Quality Airport Hotel Værnes i natt (tusen takk til Sweco Bergen, avdeling PA, for sponsing av overnatting!) og sitter nå på toget til Snåsa.

Hvor ble det forresten av han kjekke jeg reiste fra Lindesnes med?

Vi har altså kuttet ut de våteste områdene av Nord-Trøndelag (skog og myr) og tar oss inn igjen til Gressåmoen (ved Snåsa) og fortsetter derfra. Kleggen er forhåpentligvis mindre intens over tregrensa og vi krysser fingrene for at vi finner igjen turgleden allerede i kveld.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar