søndag 18. mai 2014

Intensiv ekspedisjonsjobbing

I helga har vi jobbet intensivt med å få mye på plass til ekspedisjonen. Blant annet er vi nå helt ferdig med pakking av muslifrokoster, pannebrødblandinger er pakket, knekkebrød laget, siste sjekk av ruta er foretatt, depotplanlegging og pakking av depoer påstartet, ferdigstilt førstehjelpsmappa og sjekket utstyret vi har fått. Puh!

Arne setter opp det nye teltet i hagen
Ny primus og nytt kjelesett pakkes ut og testes

Vi er hittil veldig fornøyd med teltet. Nå fikk det jo ikke akkurat testet seg i hagen vår i dag.. Sol, 19 grader, vindstille og ekstremt skjermet.. Eller jo, vi vet nå at det er motstandsdyktig (og godt likt) av minisnegler! Når vi skulle slå sammen teltet igjen var undersiden av duken nemlig spekket med klisne, ekle og innpåslitne småsnegler.. Nok om det! Teltet innfrir i hvertfall våre ønsker om bedre takhøyde, bedre luftesystem og bedre plass både i fortelt og innertelt. Vi har jo kjøpt oss heftig breie liggeunderlag også og det var akkurat plass til disse to tett i tett, perfekt! Liggeunderlagene innfrir forresten også. Veldig, veldig myke og behagelige! Dette blir jo bare knall! 

Nye liggeunderlag testes også

Det er utrolig godt å kjenne at ting begynner å falle på plass. Det begynner å nærme seg bare småting som må ordnes, kun én stor oppgave gjenstår: pakke alle lunsj- og middagsposene med det vi har tørket. Vi hadde egentlig en plan om det denne helgen, men vi glemte å kjøpe inn det vi trengte.. Men vi har da funnet mye annet å fikse ferdig og det positive er jo at tørkearbeidet endelig er ferdig og at vi kom i mål med den mengden vi hadde håpet på! Så er det bare å vente i spenning på smaken (var så tøff tørkeprosess at vi ikke har orket tanken på å prøvesmake fordi vi da må tørke ennå mer).

Med ting som etterhvert har falt på plass (ikke bokstavelig altså) og vi satt der i dag inni vårt nye og oppslåtte telt i hagen, da kunne vi se på hverandre, smile masse og kjenne gledeskriblingen i magen. Det er godt å legge stresset litt til sides og kjenne på forventningene til vårt livs tur, Norge på langs, Ekspedisjon Norge.

Smoothieskål i nytt telt. Vi gleder oss!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar