onsdag 28. mai 2014

Klar for avreise

Nå begynner vi å nærme oss klar til avreise. I morgen tidlig går toget og da er vi endelig på vei! De siste ukene har gått til kontinuerlig pakking og ordning, ikke minst de siste dagene hvor vi har holdt på nesten dag og natt for å få ting på plass. Nå er det bare småtterier som gjenstår, heldigvis! Øyelokka er tunge etter en uke med veldig lite søvn, men regner med at strekningen Bergen-Kristiansand er en fin rute å sove på, i NSB sine deilige seter.

Forrige helg hadde vi litt av et opplegg, da også, med å pakke den egentørka maten. Skal si det var litt av en jobb! Men desto herligere når det endelig var ferdig.

All den egentørka maten

Toro bistår med smak og baser. 
Planen er nå følgende: i morgen tidlig setter vi oss på toget fra Bergen og regner med å nå Kristiansand utpå kvelden. Fra Kristiansand til Mandal satser vi på buss før vi blir plukket opp av Connie sin far og vi kjører ut til Lindesnes camping. Fredag morgen starter vi på turen opp til Knaben på tandemsykkel (jada, kunne jo ikke bli noe annet) og med faren til Connie med madam i følgebil. Vi regner med å bruke to dager på denne etappen. Søndag morgen regner vi med å våkne uthvilte og klare for å starte på traskingen, på truger.. Vi har altså kjøpt oss truger og lånt staver (takk til Arne sin bror, Kjell) for å være beredt på all snøen. Ifølge www.senorge.no kan det se ut som det blir trugeføre fra Knaben og over hele Hardangervidda, altså minst 3 uker med truger.. Spennende!

Vi gleder oss nå uansett til å komme i gang!

1 kommentar:

  1. Lykke til på turen! Dere er tøffe! God tur!!!! Hilsen Martin

    SvarSlett